Grønnsakskutter til MasterChef™ Pro

(8 omtaler)

1 299 kr

Tre utskiftbare tromler

Grove strimler, tynne strimler og skiver

Til bruk på frukt, grønnsaker og ost

Fri for BPA og PFOA.

betalingsleverandør oppdatert

Prøv hjemme i 60 dager

Andreas
Andreas
✓ Verifisert kjøper
Les mer
Kjøpte den hovedsakelig til å rive ost (senebetennelse i armen) og det er den helt super til. Lager også enkle salater fra en tid til en annen som går i en fei. FULL pott fra meg😃
Filip G
Filip G
✓ Verifisert kjøper
Les mer
Synd at den ikke kan vaskes i oppvaskmaskinen men utover det er den god. Kverner mye mandler rundt juletider da blir den brukt mye
Cornelius
Cornelius
✓ Verifisert kjøper
Les mer
Bruker denne daglig for å skjære opp grønnsaker og raspe ost. Etter ni måneder så har den fortsatt ikke gått i stykker. Virker like god som ny.
Bona
Bona
✓ Verifisert kjøper
Les mer
Vi er en stor familie som spiser mye italiensk mat med blant annet parmesan og pecorino romano. Her kommer denne veldig godt med i kombi med pastasettet. Veldig glad for at vi gikk for sam cook
David
David
✓ Verifisert kjøper
Les mer
Bestilte kjøkkenmaskin som ble forsinket og da fikk jeg denne gratis av de. Synes dette var veldig ryddig gjort og god service. Seriøst firma!
Caroline
Caroline
✓ Verifisert kjøper
Les mer
trodde ikke at den skulle være så bra. leveringen kunne ikke vært mye raskere heller. fornuftig pris
melissa
melissa
✓ Verifisert kjøper
Les mer
Kunne ønske at den var svart så den hadde passet litt bedre til maskinen! Funker bra, men når kjøkkenmaskinen er så kul så ødelegger det litt
Gabi
Gabi
✓ Verifisert kjøper
Les mer
Fantastisk! Jeg lager mye mat så da er det alltid mye skiving og rasping. Denne sparer meg for mye tid. Tommel opp

Last ned din brukermanual

Tilgjengelig på Norsk, Engelsk, Tysk og Polsk.

Klikk og hent

Velg klikk og hent i leveringsalternativ i kassen hvis du vil hente din vare i Strømsveien 318, 1081 Oslo. Alle produkter er klare for henting etter 30 minutter. Vi sender ikke ut hentemeldinger på våre klikk og hent ordre. Les mer om klikk og hent.

3 års garanti

En 3 års garanti aktiveres automatisk uten ekstra kostnad ved kjøp av alle Sam Cook produkter. Garantien dekker alle feil og skader som oppstår i forbindelse med vanlig bruk av produktet, som beskrevet i bruksanvisningen.

Fri frakt og retur

Bestillinger som gjøres på hverdager før klokken 12:00 leveres vanligvis innen to dager til Oslo, og i enkelte tilfeller også andre større områder. Ellers leveres maskinen vanligvis etterfølgende arbeidsdag.

Hver dag, 08-20

Kontakt oss

Vennligst ta kontakt med oss på e-post (kontakt@samcook.no) eller telefon (+47 954 53 060) dersom du har en eller flere spørsmål vi kan svare på for deg. Vi gleder oss til å høre fra deg!

5 års garanti

En 5 års garanti aktiveres automatisk uten ekstra kostnad ved kjøp av alle Termorobot. Garantien dekker alle feil og skader på både motor og sliktedeler som oppstår i forbindelse med vanlig bruk av produktet, som beskrevet i bruksanvisningen.

60 dagers åpent kjøp

Ikke fornøyd med produktet du har kjøpt? Da kan du levere det tilbake innen 60 dager og få en full refusjon. Hvis du ønsker å benytte deg av angreretten din, kan du sende oss en mail på retur@samcook.no.