Hjemmelaget peanøttsmør er både enkelt å lage og smaker mye bedre enn det du får kjøpt i butikken. La oss lage kremet og smakfullt peanøttsmør som passer perfekt på brød, frukt, eller som en ingrediens i ulike retter.
Ingredienser
500 g peanøtter
1 klype salt
2 ss vegetabilsk olje
1 ss honning
Slik gjør du
- Legg peanøttene i en bolle og fyll den med vann til alle peanøttene er under vann.
- La stå i åtte timer (for eksempel over natten).
- Sil bort vannet fra peanøttene, legg de tilbake i bollen og bland inn oljen og honningen.
- Ta frem din NutriFlow Juicer og monter en av juice-silene. Vi anbefaler deg å bruke den fine silen dersom du ønsker fint peanøttsmør og den grove silen hvis du ønsker grovt peanøttsmør.
- Tilsett peanøttene gradvis ned i innmatingsåpningen til juiceren. Tilsett litt mer olje hvis peanøttsmøret virker for tørt.
- Smak til med salt og oppbevar i kjøleskapet i opptil fem dager. Husk å lagre peanøttsmøret i en lukket beholder. Bon appetit!