Best i test 2024

MasterChef™ Pro Kjøkkenmaskin

(49 omtaler)

På lager

Opprinnelig pris var: 5 899 kr.Nåværende pris er: 4 399 kr.

Rentefri betaling om 30 dager med

Stillegående 1600 watt motor

Innebygget vekt (0-5000 gram)

Eltekrok, ballongvisp og flatvisp i rustfritt stål

12 hastighetsinnstillinger + pulsfunksjon

5L stålbolle med håndtak

Prøv hjemme i 60 dager

trond.5
trond.5
✓ Verifisert kjøper
Les mer
Undrer meg over hvorfor denne ikke selges på elkjøp, power og så videre. Anbefaler denne videre til alle som er ute etter en litt ekstra god eltemaskin. Slet litt med å få opp hodet i starten, men det var tydeligvis bare å presse det ned samtidig som man trykket på knappen bak
Dinaa
Dinaa
✓ Verifisert kjøper
Les mer
Min første kjøkkenmaskin men jeg er veldig happy med den. Elsker at den ser litt retro ut samtidig som den ser ganske moderne ut. Den har funket bra til alt jeg har brukt den til hittil: elte deig, lage marengs, lage sjokoladekake, osv🥰
Angel
Angel
✓ Verifisert kjøper
Les mer
LØP og kjøp!!! Kusina mi fikk en annen kjøkkenmaskin til bursdag og var kjempefornøyd frem til hun prøvde min😆 (sam cook). Nå ble det sam cook på henne også. Har noen testet kjøttkverna? Vurderes😎
Mari
Mari
✓ Verifisert kjøper
Les mer
Som fornøyd nutri flow juicer eier måtte jeg jo kjøpe masterchef kjøkkenmaskinen. Ble like fornøyd med denne, beste på markedet disse gutta👍🏻😃
Kaja
Kaja
✓ Verifisert kjøper
Les mer
Hvis den hadde fantes i lyseblå så hadde den vært helt perfekt! Bruker den ofte og den funker helt suverent🥳 Ingenting å utsette på fra min side
Alexander
Alexander
✓ Verifisert kjøper
Les mer
Veldig smeg følelse over seg. Vet at smeg har en kjøkkenmaskin de også, men valgte å gå for denne og er glad for det. Ser bedre ut og har mye mer kraft og funksjoner for pengene.
Susanne
Susanne
✓ Verifisert kjøper
Les mer
Så at denne fikk gode omtaler og bestemte meg for å ta sjansen siden den var på tilbud. Det er jeg glad for at jeg gjorde. Denne er en fryd å bruke og ser ganske bra ut også for å være et så stort kjøkkenapparat. 10/10 kundeservice som hjalp meg komme i gang med en gang
Tomek
Tomek
✓ Verifisert kjøper
Les mer
Gift packaging, good function, amazing looks and had very fast delivery. I am very happy with my purchase from this website. I also bough the pasta set and am satisfied. Now we make fresh pasta almost every week, kids love it
Trine Lise
Trine Lise
✓ Verifisert kjøper
Les mer
Kjøkkenmaskinen fra himelen dette. Godt å endelig få byttet ut den gamle electroluxen. Begynte å bli veldig sliten den gamle maskina. Denne er på et annet nivå😀
Nora
Nora
✓ Verifisert kjøper
Les mer
Etter å ha sett på den lenge så var jeg så heldig å få den på tilbud til 4399. Kjempefornøyd med min masterchef pro og kundeservicen jeg har fått underveis (ps. eltekroken ligger under isoporen i pakken)!
Kine
Kine
✓ Verifisert kjøper
Les mer
Endte opp med å gå "all inn" og kjøpe masterchef pro med tilhørende kjøttkvern, pastavals og grønnsakskutter. Det ble jo ikke billig, men tror ikke at jeg hadde fått bedre maskin med utstyr et annet sted. Snakker som tidligere eier av kenwood og kitchenaid...
Amanduss
Amanduss
✓ Verifisert kjøper
Les mer
Den innebygde vekten er en game changer. Kult retro design på den og ikke så gæren pris heller. Bra kundeservice
Jan Richard
Jan Richard
✓ Verifisert kjøper
Les mer
Ikke brukt den så mye enda, men den virker bra. Har bare pisket krem med den en gang og det gikk som smurt. Skal begynne å bruke den mer når eksamensperioden er ferdig.
Linnea
Linnea
✓ Verifisert kjøper
Les mer
Kjøpte den egentlig kun for å lage brød, men bruker den mer og mer nå. Pizzadeig hver fredag blant annet😊. Kjøpte pastamaskinen også, som gjør det lett å lage god pasta. Smaker mye bedre enn den man får på butikken.
Thomas
Thomas
✓ Verifisert kjøper
Les mer
Hadde ikke hørt om sam cook før, men må si at denne fungerer utmerket. Har tidligere hatt kenwood, og denne er i hvert fall like god.

Mesterkokkens hemmelighet

PowerDrive™ motor

Stillegående og kraftig motor som takler selv de tøffeste oppgavene. Skapt for å vare deg i mange år.

Planetarisk røresystem

Unikt bevegelsesmønster som sørger for rask og grundig innblanding av alle ingredienser.

Brukervennlig operasjon

Enkel kontroll av alle funksjoner med et stort dreiehjul og et touch display med stor tekst og store ikoner.

Høydejusterbart drivhode

Tilsett nye ingredienser uten å løfte av bollen, takket være den nye hev/senk funksjonen.

Egenskaper

12 hastigheter

Fleksibiliteten som kan ta dine matretter til det neste nivået.

Innebygget vekt

Vei alle dine ingredienser rett i bollen, med en nøyaktighet på 1 gram.

Pulsfunksjon

Behandling av ingredienser i korte støt, for full kontroll over konsistens.

Nedtellingsklokke

Innstill ønsket tid, så slår maskinen seg av når oppgaven er utført.

Touch skjerm

Enkel å bruke, gir rask tilgang til alle funksjoner med et enkelt trykk.

Elteprogram

Automatisk justering av hastigheten til eltekroken for perfekt deig, hver gang.

Tilpass din kjøkkenmaskin

Pastaverktøy

1999 1599 KR

Kjøttkvern

1299 899 KR

Kutte-/rivjern

1599 1299 KR

Innholdet i esken

MasterChef™ Pro kjøkkenmaskin

Flatvisp

Eltekrok

Ballongvisp

5L Stålbolle

Sprutdeksel

Manual

Spesifikasjoner

Motorkraft

1600 W

Lydnivå

69 dB

Bollekapasitet

5 L

Dimensjoner

42 x 35 x 22 cm

Ledningslengde

90 cm

Vanlige spørsmål

Du kan enkelt justere hastigheten ved å vri på store dreiehjulet. Satt hastighet vil alltid vises helt til høyre på LCD-skjermen. 

Det planetariske røresystemet fungerer ved at blandeverktøyet roterer rundt sin egen akse samtidig som den beveger seg i en sirkelbane inne i bollen. Dette sikrer en mye jevnere og grundig innblanding av alle ingredienser.

Ja, denne kjøkkenmaskinen er ideell for baking og vil håndtere alt av elting, blanding, pisking, hakking og kutting. 

Du kan utstyre din nye kjøkkenmaskin med et pastaverktøy, en grønnsakskutter og en kjøttkvern. Du finner disse tilbehørene på vår butikkside.

Ja, kjøkkenmaskinen er svært enkel å vedlikeholde. Det behøves ingen service og alle delene kan vaskes i oppvaskmaskin.

Kjøkkenmaskinen leveres med en romslig bolle med en kapasitet på 5 liter, som gir deg rikelig med plass til å tilberede dine favorittretter. Bollen er utstyrt med et bærehåndtak for enkel betjening. 

Nei, MasterChef kjøkkenmaskin har et kompakt design som passer flott inn i moderne hjem. 

Den innnebygde vekten har en nøyaktighet på ± 1 gram, som betyr at du kan måle opp ingrediensene dine like presist som på en tradisjonell kjøkkenvekt.

For å få opp hodet til kjøkkenmaskinen må du trykke på knappen bak, samtidig som du presser lett ned på tuppen av hodet til kjøkkenmaskinen.

Last ned din brukermanual

Tilgjengelig på Norsk, Engelsk og Ukrainsk.

Klikk og hent

Velg klikk og hent i leveringsalternativ i kassen hvis du vil hente din vare i Strømsveien 318, 1081 Oslo. Alle produkter er klare for henting etter 30 minutter. Vi sender ikke ut hentemeldinger på våre klikk og hent ordre. Les mer om klikk og hent.

3 års garanti

En 3 års garanti aktiveres automatisk uten ekstra kostnad ved kjøp av alle Sam Cook produkter. Garantien dekker alle feil og skader som oppstår i forbindelse med vanlig bruk av produktet, som beskrevet i bruksanvisningen.

Fri frakt og retur

Bestillinger som gjøres på hverdager før klokken 12:00 leveres vanligvis innen to dager til Oslo, og i enkelte tilfeller også andre større områder. Ellers leveres maskinen vanligvis etterfølgende arbeidsdag.

Hver dag, 08-20

Kontakt oss

Vennligst ta kontakt med oss på e-post (kontakt@samcook.no) eller telefon (+47 954 53 060) dersom du har en eller flere spørsmål vi kan svare på for deg. Vi gleder oss til å høre fra deg!

5 års garanti

En 5 års garanti aktiveres automatisk uten ekstra kostnad ved kjøp av alle Termorobot. Garantien dekker alle feil og skader på både motor og sliktedeler som oppstår i forbindelse med vanlig bruk av produktet, som beskrevet i bruksanvisningen.

60 dagers åpent kjøp

Ikke fornøyd med produktet du har kjøpt? Da kan du levere det tilbake innen 60 dager og få en full refusjon. Hvis du ønsker å benytte deg av angreretten din, kan du sende oss en mail på retur@samcook.no.